Kirjamessut

Helsingin kirjamessuilla kävi lähes 80 000 ihmistä. Tapahtuma sai kiitosta monipuolisesta ohjelmatarjonnasta. Kritiikkiä tuli tungoksesta. Messualueelta löytyi myös levollisia paikkoja. Valamon sekä Lintulan luostareiden kojut pysäyttivät hiljentymään. Ihastelin kirjansitojien kädentöitä ja tutustuin filosofiseen Niin & Näin-lehteen. Ohitin sujuvasti ruuhkakohdat. Sammakko Kustannus oli onnistunut esillelaitossa. Kirjat kutsuivat luokseen ja hyvin suunniteltu tilan hallinta antoi mahdollisuuden vastata kutsuun. Minua eivät ihmiset häirinneet, tulin messuille kirjojen tähden.

3 kommenttia

  1. Tuuli on Marraskuu 9th, 2010

    Kuinka monta kirjaa lähti mukaan? 🙂

  2. Miira on Marraskuu 10th, 2010

    Muutama.. Esitteitä tuli kahmittua myös pino:-) Valamon luostarissa järjestetään mielenkiintoisia kursseja: ikonimaalausta, luovaa kirjoittamista, kirjansidontaa jne. Lähdetkö mukaan?

  3. Tuuli on Marraskuu 11th, 2010

    Onko se kesällä? Jos on niin I´m in!!!