Matin ja Tepon eriäminen

Niin siinä sitten kävi, että Teppo läksi. Veljesten kilpalaulanta loppui.

Varasin keväällä nuoria kanoja, joista ystäväni halusi ostaa osan. Tirpat tulivat maanantaina. Jaoin nuorikot tasan, pakkasin Tepon pahvilaatikkoon ja huristelin Mäntsälään. Teppo pääsi maatalon pihapiirin kuninkaaksi ja pitää kuuleman mukaan tiput järjestyksessä. Terveisiä komialle Tepolle! Kyllä siellä Mäntsälässäkin nyt aamut alkavat ajoissa;-)

Matti jäi kotiin ja murjotti muutaman päivän, kun ei päässyt röyhistelemään veljelleen. Onneksi Matin kanaset kasvavat päivä päivältä, kohta niistä on iloa meidän Matille!

2 kommenttia

  1. Ana on Heinäkuu 1st, 2009

    Terveisiä Matille ja iloista kesää teille!

  2. Miira on Heinäkuu 23rd, 2009

    Kiitos:-)
    Tänä kesänä elo on ollut erityisen eläimellistä. Uutukaiset kanat, karitsat ja kissanpentu ovat tuoneet iloa tälle mäelle muun katraan lisäksi. Ja yllätysyllätys: yksi uusista kanoista on kukko.. Eilen Frederik harjoitteli kiekumista ensimmäisen kerran. Kyllä Matilla on vielä kukkopojalle opetettavaa äänen tuottamisessa;-) Toivottavasti Frederik sopeutuu juoksupojan rooliin Matin laumassa.